Toimistomme päämääränä on tarjota laaja-alaista, korkeatasoista juriidista palvelua kohtuullisin hinnoin hyvää asianajotapaa tinkimättömästi noudattaen. Kaiken toimintamme lähtökohtana on sitoutuminen asiakkaamme tavoitteisiin, asiakkaamme kokonaisetu ja menestyminen. Haluamme toimia pitkäjänteisesti asiakkaamme yhteistyökumppanina.

 

Palvelun laadun takaamiseksi panostamme jatkuvaan täydennyskoulutukseen, ajantasaisiin tietojärjestelmiin ja monipuolisen asiantuntija- ja yhteistyöverkoston ylläpitämiseen.

 

Vakiintunut yhteistyömme monen suomalaisen ja ulkomaisen asianajotoimiston sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa (esim vero- ja ympäristöoikeus, kv liikejuridiikka) takaa erityisasiantuntemuksen ja antaa lisäresursseja hoitaa vaativimmatkin oikeudelliset toimeksiannot.

 

Toimistollamme on vakiintuneet yhteydet asianajotoimistoihin kaikissa EU-maissa, Venäjällä, Baltian sekä monessa muussa maassa. Voimme näin tarjota asiakkaillemme luotettavaa paikallista juridista asiantuntemusta ulkomailla.

 

Hyödyntämällä tarpeen mukaan laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme asiakkaittemme hyväksi pystymme pientoimistona ylläpitämään kohtuullisen kustannus- ja palkkiotason.

 

Pyrimme selvittämään asiakkaittemme riidat ennen kuin ne saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi. Sovintoteitse aikaansaatu ratkaisu on usein asiakkaalle kokonaistaloudellisesti edullisin ja se voi samalla pelastaa yrityksen liikesuhteiden ja yksityisten ihmissuhteiden jatkumisen.

 

Espanjassa asianajotoimisto toimii Fenno Ley Abogados S.L:n puitteissa sen toisena osakkaana.